Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα Γιαπωνέζικα gyoza ή jiaozi είναι δημοφιλή σχεδόν σε όλη την Ανατολική Ασία και τον Δυτικό Κόσμο. Ανήκουν στα dim sum (μικρές μπουκιές), στην κατηγορία των dumpling.
Το gyoza αποτελείται συνήθως από αλεσμένο κρέας ή λαχανικά τυλιγμένο σε ένα λεπτό κομμάτι ζύμης, το οποίο στη συνέχεια σφραγίζεται, πιέζοντας τις άκρες μαζί.
Μπορεί να είναι βραστό, ψητό ή τηγανιτό και σερβίρεται με μαύρο ξύδι και σησαμέλαιο. Μπορούν επίσης να σερβιριστούν και με σούπα.
Στο σεμινάριο ετοιμάζουμε 3 ξεχωριστές vegan παρασκευές γέμισης από λαχανικά, τόφου και κινόα καθώς και τα αντίστοιχα dips που τα συνοδεύουν.