Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ταξιδεύουμε γευστικά στην Ιαπωνία, και αναπαραγάγουμε τεχνικά μία από τις πιο αγαπημένες γευστικές απολαύσεις που συναντάμε στα Yatai - τα μικρά αμαξάκια που υπάρχουν στους δρόμους της Ιαπωνίας.
Το σεμινάριο επικεντρώνεται στα Ramen Momofuku style, μια ραφινάτη σούπα noodles με λαχανικά, ποσέ αυγό, συνδυασμένο με λεπτές φέτες κρέατος που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τον διάσημο Chef David Chang.
Ποιο είναι όμως το μυστικό που απογειώνει το πιάτο? Μα φυσικά ο χαρακτηριστικός ζωμός που δημιουργούμε και δίνει την μαγεία σε αυτό το λαχταριστό πιάτο…
Ιδανικό σεμινάριο για όσους ασχολούνται επισταμένα με τα street food και ανακαλύπτουν νέες γεύσεις, ασιατικής προέλευσης.