Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Σεμινάριο ΒΒQ με νότες εξωτικές από την μακρινή Ασία, όπου η χαρακτηριστική γεύση του καπνισμένου, μελωμένου και ψημένου αποδίδεται σε ένα ολόκληρο μενού έξω από τα όρια της κουζίνας!
Στόχος είναι η εκπαίδευση στο δημοφιλές ψήσιμο, το οποίο επιδίδεται όμως σε μαριναρίσματα και αρτύματα με γλυκές, αρωματικές, πικάντικες γεύσεις και αρώματα.
Στις πρακτικές εφαρμογές του σεμιναρίου:
Kοτόπουλο μαριναρισμένο με μέλι και μπαχαρικά
Χοιρινό καρέ με γλυκόξινη μαρινάδα καρύδας, σουβλάκια αρνιού με μείγμα μπαχαρικών Colombo
Συνοδεύονται με σαλάτα από κινέζικο λάχανο με σταφίδες και ψητά σπαράγγια
Κλείνουμε με ψητό ανανά σε λάδι βανίλιας!