Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) ΙΤΑΛΙΑ -- Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/07/2020 11:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία, Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • coming soon
  • Ιταλικό Φαγητό
  • Ζυμαρικά
Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) ΙΤΑΛΙΑ -- Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, μέρος μεγαλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος, στο οποίο εκπαιδευόμαστε στην τέχνη των φρέσκων και χειροποίητων ζυμαρικών. Από την τεχνογνωσία των πρώτων υλών, στο ιδιαίτερο ζυμάρι και τους τρόπους ανοίγματος και προετοιμασίας των ζυμαρικών, επικεντρωνόμαστε τόσο στις τεχνικές διαδικασίες, όσο και στους τύπους των ζυμαρικών. Η βαρύτητα του σεμιναρίου είναι μεγάλη, καθώς η γνώση και η εμπειρία που αποκομίζεται τόσο από την κατανόηση της τεχνικής δημιουργίας του ζυμαριού όσο και από τις εφαρμογές στην κουζίνα, δίνει τα φόντα για εξαιρετικές μαγειρικές παρασκευές.
 
Στις πρακτικές εφαρμογές του σεμιναρίου, εκτελούμε 4 διαφορετικούς τύπους γεμιστών ζυμαρικών και ανακαλύπτουμε πώς μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με μοναδικά πιάτα. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά με διαφορετικές ζύμες: 

Με ζύμη σιμιγδαλιού ετοιμάζουμε τα δημοφιλή tortellini, και τα πολύ διαφορετικά culurgionis (εξαιρετική εναλλακτική των ραβιόλι).
Με ζύμη αυγού  παρασκευάζουμε τα πολύ δημιουργικά  γεμιστά παραδοσιακά anolini και cappelletti

Τα ζυμαρικά ετοιμάζονται με τις συνοδευτικές σάλτσες τους και σερβίρονται ανάλογα. 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

-->Ανακαλύψτε το Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΑ (α΄μέρος) και (β΄μέρος)

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) ΙΤΑΛΙΑ -- Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!