Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα σεμινάριο που μας εκπαιδεύει στη σωστή χρήση μαχαιριού και στις τεχνικές κοπής. Απαντάει σε καίρια ερωτήματα όπως ποια είναι τα διαφορετικά είδη των μαχαιριών, αλλά και πώς τα χειριζόμαστε. Επίσης, μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές κοπής, βήμα προς βήμα, με την φιλοσοφία της επαγγελματικής γαστρονομίας. Γιατί ομοιόμορφη κοπή οδηγεί σε ομοιόμορφο μαγείρεμα.
Στις κοπές παρουσιάζοντας: καρέ, ροδέλες, hache, emince, a la paysanne, escalope, julienne, brunoise, concasser, chiffonade κ.α
Στο υλικό του σεμιναρίου που λαμβάνετε, αποστέλλεται και ο οδηγός χρήσης μαχαιριών.
Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα σας συνοδεύουν σε όλη σας την ζωή. Ένα σεμινάριο τόσο ωφέλιμο, όσο το ίδιο το επάγγελμα του Chef, απαραίτητο για κάθε βαθμό εμπειρίας στην κουζίνα.