Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CULINARY ARTS PROGRAM

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/05/2021 10:00   -   15:00
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Culinary Arts Program

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία, Μακρυμίχαλος Νίκος
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Ταχύρυθμα
CULINARY ARTS PROGRAM

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

To Culinary Arts Program  είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που σας δίνει την δυνατότητα να μυηθείτε στην τέχνη της μαγειρικής.

Στόχος του είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα/Chef με ποιοτικούς όρους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια με πολλαπλά εργαστήρια και εξαιρετικές δεξιότητες, δημιουργώντας επιδέξιους μάγειρες μέσα από ιδιαίτερα ολιγομελή τμήματα, σχεδόν εξατομικευμένα!

Σε κάθε επίπεδο που ολοκληρώνετε, διεκδικείτε την ανάλογη Πιστοποίηση άμεσα μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος, οπότε και θα αποκτήσετε συνολικά:

  • Πιστοποίηση Cook Chef, από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
  • Πιστοποίηση Commis Chef, Πιστοποίηση Commis Pastry Chef, από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
  • Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης “CULINARY ARTS” από τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center, ΚΔΒΜ διαπιστευμένο από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης βάσει προτύπου QTL Expert.
  • Βεβαιώση Παρακολούθησης Εξειδικευμένου κύκλου Ελληνικής κουζίνας και Commis Pastry Chef (Βοηθός Ζαχαροπλάστη) από ΚΔΒΜ Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center
  • Συστατική Επιστολή από τον επιβλέποντα Chef εκπαιδευτή σας.

Οι Πιστοποιήσεις είναι δίγλωσσες για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό.

 

Θεματολογία εργαστηρίων συνoπτικά:

  •     Κοπές λαχανικών, ζωμοί, σάλτσες, ζύμες, αρτοποιήση, τεχνικές ψησίματος λαχανικών, τεχνικές ψησίματος ρύζι.
  •     Φιλετάρισμα και τεχνικές ψησίματος σε κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί κυνήγια.
  •     Φιλετάρισμα και τεχνικές ψησίματος σε ψάρια, μαλάκια, οστρακόδερμα
  •     Νέες τεχνικές και χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων
  •     Εξειδικευμένος κύκλος 8 μαθημάτων εστιασμένα στην Ελληνική κουζίνα με συνταγές και δημιουργικές προτάσεις
  •     Ταχύρυθμος κύκλος 8 μαθημάτων ζαχαροπλαστικής με ολοκληρωμένες συνταγές και προτάσεις

 

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για εξατομικευμένη πρόταση. 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CULINARY ARTS PROGRAM»!