Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Μπουκίτσες γλυκών που τις συναντάμε σε όλη τη Μεσόγειο! Φτιάχνουμε λουκουμάδες με σοκολάτα ή με μέλι, μαθαίνουμε να σχηματίζουμε και να τους κόβουμε σωστά.
Υπάρχουν 2 διαφορετικές επιλογές σε ζύμες με διαφορετικό γευστικό αποτέλεσμα και εμείς θα εκπαιδευτούμε και στις δύο.
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται και λέγονται σβίγκοι.
3 διαφορετικές τεχνικές για εύκολα και γρήγορα λουκουμαδένια γλυκάκια!