Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η διαδικασία της Καραμελοποίησης περιλαμβάνει σταδιακή θέρμανση της ζάχαρης σε περίπου 170 °C. Με την άνοδο της θερμοκρασίας, τα μόρια διασπώνται και επανασχηματίζονται σε ενώσεις με χαρακτηριστικό χρώμα και γεύση.
Αυτή είναι η επίσημη ορολογία αλλά εμείς εδώ θα ανακαλύψουμε όλες τις τεχνικές και θα τις εντάξουμε σε ένα σεμινάριο με ζουμερό cake καραμέλα όπου θα συνοδεύεται από λαχταριστό παγωτό σοκολάτα.
Οι σωστοί συνδυασμοί μπορούν να αναδείξουν ένα επιδόρπιο και να το εντάξουν στα προσεγμένα εστιατορικά επιδόρπια.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.