Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ανακαλύψτε την τέχνη των Ελληνικών χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα μοναδικό σεμινάριο που εστιάζει στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες δημιουργίας ζύμης και επεξεργασίας της για να μας δώσει τα πιο νόστιμα Ελληνικά ζυμαρικά!
‘Ένα ανεξερεύνητο τεχνικό κεφάλαιο στην μαγειρική τέχνη που μπορεί να απογειώσει τις δεξιότητες ενός επαγγελματία.
Το αντικείμενο ωστόσο απαιτεί ιδιαίτερη προσέγγιση, τόσο μεθοδολογικά, όσο και γνωστικά. Από την πολύ σημαντική τεχνογνωσία αλεύρων και εναλλακτικών στα διαφορετικά είδη των ζυμαρικών έως την ζύμη και τις παρασκευές της που χαρίζουν μοναδικές γεύσεις στο φαγητό.
Στις πρακτικές εφαρμογές του σεμιναρίου, εκτελούμε 6 διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και ανακαλύπτουμε πώς μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με μοναδικά πιάτα. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά :
Στριφτάδες και τουτουμάκια (χυλοπιτάκια), κουσκουσάκι, καλογερίστικα, χύλοφτα, και τριφτούδια, βαλάνες Χίου
Τα ζυμαρικά ετοιμάζονται με τις συνοδευτικές σάλτσες τους και σερβίρονται ανάλογα.
Κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και δίνει την δυνατότητα ανεξάρτητης παρακολούθησης.
Με την παρακολούθηση των τεσσάρων μαθημάτων σε χειροποίητα ζυμαρικά, δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος.
Ανακαλύψτε το Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ – ΕΛΛΑΔΑ (β΄ μέρος)
Ανακαλύψτε το Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΑ (α΄μέρος) και (β΄μέρος)
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.