Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά σε ένα χειροποίητο ψωμί?
Τι διαχωρίζει ένα καλό αφράτο ψωμί από το πιο γευστικό ψωμί? Πως μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα του πελάτη, να δώσουμε μια εντυπωσιακή νότα στην βιτρίνα μας?
Δίνουμε χρώμα στην ζωή μας και στα ψωμιά μας με καρότο, μυρωδικά και παντζάρι.
Μαθαίνουμε την τεχνική για εκχύλισμα από λαχανικά και μυρωδικά και το χρησιμοποιούμε για την παρασκευή μας.
Μια ιδέα ιδανική για επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.