Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Λευκά επιδόρπια, ένας λευκός καμβάς που επιτρέπει στον σεφ να εκπαιδεύσει σε τεχνικές για τις σωστές υφές αλλά και προσθέσει την δική του δημιουργική πινελιά.
Κρεμ μπρουλέ φιστίκι, και όμως μπορεί να υπάρξει και να εντυπωσιάσουμε με την απαλή γεύση από το φιστίκι Αιγίνης αλλά και την σωστή υφή μιας επαγγελματικής κρεμ μπρουλέ.
Πανακότα με άρωμα Batida De Coco, χωρίς συζήτηση το πιο καλοκαιρινό επιδόρπιο. Μια τέλεια ιδέα για να κλείσει ένα γεύμα αλλά και μόνο του ως κέρασμα.
Flan A la Espanol, πως με την τεχνική του μπεν μαρί μπορείς να αναδείξεις την σωστή υφή, αρώματα από το ινδοκάρυδο και γεύσες καραμέλας.
3 μοναδικά επιδόρπια, ένα μάθημα με πολλές τεχνικές και μυστικά!