Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
To vegetarian sushi αποκτά όλο και περισσότερο έδαφος στους λάτρεις τόσο της χορτοφαγικής Κουζίνας, όσο και της Ιαπωνικής. Είναι χορτοφαγικό, φρέσκο, οικονομικό και υγιεινό!
Οι συνταγές πλέον έχουν αρχίσει και παίρνουν ένα νέο χαρακτήρα που ξεφεύγει από τα κλασσικά, δημιουργεί μία νέα Κουζίνα και ανοίγει γευστικούς ορίζοντες!
Ετοιμάζουμε τεχνικές:
Επιπλέον, ανακαλύπτουμε την διαδικασία παρασκευής γιαπωνέζικου ρυζιού με ρυζόξιδο, τις σάλτσες που ταιριάζουν και εκπαιδευόμαστε τόσο στο να φέρουμε σε αρμονία το ρύζι με το ξύδι που αποτελεί ό,τι πιο σημαντικό στο sushi,μαθαίνοντας τις βασικές αρχές για να δημιουργούμε μικρά ρολά, χρησιμοποιώντας τα sushi mat.