Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Το μεγάλο μυστικό των Ιταλών είναι κυρίως στη ζύμη, χωρίς να υποτιμάμε την σάλτσα και την γέμιση!
Με την βοήθεια του Chef μαθαίνουμε την τεχνική για την ζύμη που πρέπει να είναι αφράτη και ψημένη, να μην λαδώνει, αλλά ούτε και να είναι στεγνή, και να προσφέρει την ιδιότητα να συγκρατεί καλά τα υλικά.
Στο σεμινάριο επικεντρωνόμαστε στο ζυμάρι, από τα υλικά έως το ψήσιμο, φτιάχνουμε φρέσκια σάλτσα τομάτας που είναι το δεύτερο πιο σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία των πεινιρλί και ολοκληρώνουμε με τις γεμίσεις.
Μια ιδανική εκδοχή γεμίσεων είναι αυτή όπου το πεινιρλί καταναλώνεται ως πρωινό, περιέχοντας αυγό, έμμενταλ και μανιτάρια, κάνουμε την vegetarian εκδοχή με σπανάκι και φέτα για όσους αποφεύγουν κρέας και λιπαρά και ολοκληρώνουμε με ένα αφράτο πεινιρλί στην κλασσική του γέμιση. Ένα μάθημα με πολλά τεχνικά μυστικά που θα σας μυήσουν στον κόσμο της αρτοποιίας.