Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα cheesecakes έχουν μπερδέψει πολλούς ζαχαροπλάστες. Πρέπει να είναι τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου? Ποιες οι διαφορές ανάμεσα στο κρύο ή ζεστό cheesecake και ποιο επιλέγουμε ανάλογα με την περίσταση? Μια σειρά από ερωτήσεις που θα απαντηθούν σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο.
Το μάθημα θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας εντρυφήσει σε όλα τα μυστικά για το πιο γευστικό cheesecake.
Cheesecake κρύο με βάση από τριμμένο μπισκότο, κρέμα τυριού και ντεκόρ από φρέσκα φρούτα
Cheesecake ζεστό, Αμερικάνικο με βάση από τριμμένο μπισκότο και κρέμα τυριού φούρνου
Το μάθημα προτείνεται για επαγγελματίες στον χώρο εστίασης.