Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHEESECAKE TECHNIQUES  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/02/2020 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μιχάλης Σαράβας
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Cakes
  • Επίπεδο Basics
  • new
CHEESECAKE TECHNIQUES  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τα cheesecakes έχουν μπερδέψει πολλούς ζαχαροπλάστες. Πρέπει να είναι τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου? Ποιες οι διαφορές ανάμεσα στο κρύο ή ζεστό cheesecake και ποιο επιλέγουμε ανάλογα με την περίσταση? Μια σειρά από ερωτήσεις που θα απαντηθούν σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. 

Το μάθημα θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας εντρυφήσει σε όλα τα μυστικά για το πιο γευστικό cheesecake.  
Cheesecake κρύο με βάση από τριμμένο μπισκότο, κρέμα τυριού και ντεκόρ από φρέσκα φρούτα
Cheesecake ζεστό, Αμερικάνικο με βάση από τριμμένο μπισκότο και κρέμα τυριού φούρνου

Το μάθημα προτείνεται για επαγγελματίες στον χώρο εστίασης.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHEESECAKE TECHNIQUES  »!