Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Πόσο αφροδισιακό μπορεί να γίνει το τραπέζι σας; Για εκείνο το δείπνο που θέλουμε γεύσεις ιδιαίτερα ραφιναρισμένες και την αίσθηση του αφροδισιακού, αυτό το μάθημα θα σας χαρίσει τις πιο λεπτεπίλεπτες γεύσεις.
Αβοκάντο γεμισμένο με καραβιδόψιχα, Ιταλικά λεπτά spaghetti με γαρίδες με φινετσάτη, αρωματική σάλτσα bisque, αλλά και μύδια σε αρωματική κρέμα αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης!
3 πιάτα που θα κάνουν τις αισθήσεις μας να φτάσουν στο ζενίθ, αλλά και σημαντικές τεχνικές που ξεδιπλώνονται σε ένα απόγευμα.