Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εξειδικευμένο, επιστημονικό Masterclass της Chefistry που επικεντρώνεται στα πλεονεκτήματα της τεχνικής Sous Vide. Η χρήση του Roner και του Vacuum συστήθηκε στη γαστρονομία ήδη από τη δεκαετία του 70. Σήμερα, το “Sous Vide” δεν είναι μόνο η τεχνική της “υπό κενό” μαγειρικής, αλλά πλέον όποιος γνωρίζει, τη διαχειρίζεται ως μία τεχνική μαγειρικής ακριβείας (Precision Cooking).
Το Masterclass: The Art & Science of Sous Vide Cooking, έχει στόχο να κατανοήσετε όλα όσα θέλετε για τη μέθοδο Sous vide, επιστημονικά και μαγειρικά. Θα κατανοήσετε πόσο χρήσιμη είναι τεχνική στην κουζίνα, ώστε να εξασφαλίσετε επαναληψιμότητα-συνέπεια-διαχείριση παραγωγής, αλλά και να μειώσετε τις δαπάνες.
Ειδικότερα, στο Masterclass θα αναλυθούν:
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 ωρών. Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και σημειώσεις μαθήματος βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, πίνακας με προτεινόμενες συνθήκες μαγειρέματος ανά υπόστρωμα τροφίμου και ηλεκτρονικό βιβλίο με 10 συνταγές.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν πλήρως την τεχνική χρήσης του sous vide με σαφείς απαντήσεις και οδηγίες: Chefs, μάγειρες, ιδιοκτήτες μονάδων εστίασης, στελέχη τουρισμού, φοιτητές μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο δεν πραγματοποιείται εξαργύρωση πόντων.