Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Υψηλή Ζαχαροπλαστική σε 3 επιδόρπια που είναι διαμορφωμένα για να μπορούν να αποδοθούν με δεξιοτεχνικές διαδικασίες. Το μάθημα περιλαμβάνει πληθώρα τεχνικών διαδικασιών, καθώς και το plating των επιδορπίων.
ΕΝΤΡΕΜΕΤ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙ
Τεχνικές: Ντακουάζ, κρέμα μέλι θυμάρι, κροκάν αμύγδαλο πορτοκάλι, σως θυμάρι, σορμπέ πορτοκάλι
ΤΑΡΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ
Τεχνικές: ζύμη τάρτας σαμπλέ, κρέμα λεζέ με βανίλια Μαδαγασκάρης, γαρνίρουμε με φρέσκα εξωτικά φρούτα
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
Τεχνικές: ζύμη σαμπλέ κανέλας, μπαβαρουάζ βανίλια Μαδασκάρης, μήλο μαγειρεμένο tatin, κρέμα αγκλέζ μελιού, γαρνίρουμε με βατόμουρα.
Προτείνεται για επαγγελματίες Chef.