Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Σκεφτήκατε ποτέ την κλασσική opera με διαφορετικές γεύσεις και αρώματα. Σε αυτό το μάθημα ο pastry chef θα παρουσιάζει τα μυστικά για να κρατήσουμε την γεύση και τα αρώματα από το τσάι matcha.
Αρωματίζουμε μια αφράτη crème mousseline, και εκπαιδευόμαστε στην τεχνική για να κρατήσουμε ζωντανό το matcha χρώμα και να απολαύσουμε την γεύση σε ένα αμυγδαλένιο σπόγγο. Όλες οι παρασκευές δένουν με μια γυαλιστερή, λαμπερή σοκολατένια γκανάζ που στόχος της είναι να αναδείξει τα αρώματα της μέσα στο Matcha Opera Cake.
Matcha tea, το πιο γνωστό πλέον είδος πράσινου τσαγιού χρησιμοποιείται στην ζαχαροπλαστική δίνοντας ένα εξωτικό αέρα στα επιδόρπια μας.