Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
100% σοκολάτα σε ένα μάθημα που αποδεικνύει την ανωτερότητα της μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες σοκολάτας. Η διαφορετική ποσόστωση σε κάθε στρώση του σοκολατένιου επιδορπίου παρουσιάζει μία διαφορετική γευστική παλέτα!
Στις τεχνικές διαδικασίες του μαθήματος: Biscuit brownies πικρής σοκολάτας 85%, mousse 75% σοκολάτα, crème brulee 70% σοκολάτα, biscuit streusel, μαύρο γλάσο σοκολάτας 70%.
100% σοκολάτα σε αυτό το μάθημα όπου θα μπορέσουμε να εντρυφήσουμε και να γευτούμε τις διαφορές στην γεύση και στην υφή που έχει το κάθε είδος σοκολάτας ανάλογα με την περιεκτικότητα του σε κακαόμαζα.