Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η Ινδική Κουζίνα γεμάτη από τα μοναδικά αρώματα που προσδίδουν τα καρυκεύματα και τα μπαχαρικά της, μας εντάσσει σε ένα διαφορετικό κόσμο απόλαυσης, αλλά και διέγερσης των γευστικών αισθητήρων. Η επιλογή και χρήση τους δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού βάσει κοινωνικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών, η Ινδική Κουζίνα πρέπει να αφυπνίζει τις αισθήσεις και να διεγείρει το σώμα.
Υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, ετοιμάζουμε τις καλύτερες Ινδικές προτάσεις που θα σας δώσουν ιδέες για πολλά πιάτα: το πρώτο πιάτο προσομοιάζει τα αμερικάνικα onion rings, αλλά στην καλύτερη εκδοχή τους… Ο λόγος για τα onion bhaji που σερβίρονται με δροσερή σως γιαουρτιού. Το κυρίως δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από το πολύ δημοφιλές Chicken Malai Tikka (στήθος κοτόπουλο μαριναρισμένο σε κρέμα γάλακτος με τζίντζερ κάρδαμο και πράσινο τσίλι, συνοδεύεται με σως μέντα) και πίτες naan. Τo μενού ολοκληρώνει το παγωτό ανανάς!