Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Γλώσσα μοσχαρίσια - Τρυφερό και νόστιμο κρέας για στιγμές μοναδικής απόλαυσης, Ουρά βοδινού - Πλούσια σε γεύση και υφή, μία πραγματική λιχουδιά, Μάγουλα - Από τα πιο γευστικά μέρη του μοσχαριού!
Ένα μάθημα που εξετάζει τεχνικά 3 κομμάτια κρέατος εκτός των συνηθισμένων και αποδεικνύει πρακτικά πόσο νόστιμα μπορούν να γίνουν. Χρησιμοποιούμε τις τεχνικές μπραιζέ, βραστό και ποσέ a l’ Ancienne ανάλογα το κομμάτι, παρασκευάζουμε σάλτσες και γαρνιτούρες!