Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/01/2020 18:00   -   4/03/2020 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
Από 1100€ ΜΟΝΟ 990€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης, Σαράβας Μιχάλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
200
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Επίπεδο Advanced
  • Επίπεδο Basics
  • Επίπεδο Mastering
  • Ταχύρυθμα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 14 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands onΣτόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 14 εργαστηριακές εφαρμογές | 43 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 

Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης
Μάθημα ενημέρωσης εξετάσεων (αξίας 50€, για αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν στις εξετάσεις​)
Βεβαίωση προγράμματος
200​ πόντοι (για κατόχους membership card)
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς
 


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κρέμες 
Τεχνικές & Εφαρμογές: Πατισιέ (βανιλια /σοκολάτα) & Παράγωγα (λεζέ/μουσελίν), Κρέμα-ανγκλέζ, Κρέμα Βουτύρου 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Μπισκουί, Ζενουάζ, Ελβετικό Ρολό
Τεχνική: Ζενουάζ (βανίλια/ σοκολάτα) , Κουγιέρ, Ρουλάντ
Εφαρμογή: Πάστα σοκολατίνα, κωκ, ελβετικό ρολό (κορμός) 

ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμη σου 
Ζύμη σου (βανίλια/ σοκολάτα),  Κροκελεν, Σου καραμέλας, Εκλερ σοκολάτας
Εφαρμογή: Σου, εκλερ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Μους, Πατ α Μπομπ, Μπαβαρουάζ
Τεχνική: Μους σοκολάτας,  Μπαβαρουάζ (βανίλια/ σοκολάτα), Σαβαγιάρ
Εφαρμογή: Σαρλοτ 

ΜΑΘΗΜΑ 5: Ζύμη Φεγετέ (διάρκεια έως 4 ώρες)
Τεχνική: Φεγετάζ, κρέμα σιμπουστ, σως καραμέλα, σαμπαγιόν
Εφαρμογή: Μιλφέϊγ , Σαιντ Ονορέ 

ΜΑΘΗΜΑ 6: Κεικς, Σαμπλέ, Σουκρέ
Τεχνική: Ζύμες Κέικ,  Σαμπλέ, Σουκρέ 
Εφαρμογή: Τάρτα μήλου, Ταρτα λεμονιού, Κέικς 

ΜΑΘΗΜΑ 7: Μαρέγκες
Τεχνική: Μαρέγκα Γαλλική, Μαρέγκα Ελβετική, Μαρέγκα Ιταλική 
Εφαρμογή: Μπεζέδες, Μαρεγκάκια, Πάβλοβα

ΜΑΘΗΜΑ 8: Ζύμη Λαβέ (διάρκεια έως 4 ώρες)
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπριός, Τσουρέκι

ΜΑΘΗΜΑ 9: Γλυκά Σοκολάτας
Τεχνική & Εφαρμογή: Μοελόζ, Μπράουνι, Σουφλέ,  Σοκολατόπιτα

ΜΑΘΗΜΑ 10: Σοκολάτα 
Τεχνική: Κουβερτούρα και γάλακτος, Θερμοκρασίες & Λιώσιμο, Γκανάζ, Γκλασάζ
Εφαρμογή: Σοκολατάκια, Τρουφάκια

ΜΑΘΗΜΑ 11: Παραδοσιακά γλυκά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Καρυδόπιτα, Γαλακτομπούρεκο, Μπακλαβάς

ΜΑΘΗΜΑ 12: Τούρτα & Βασικές τεχνικές διακόσμησης 
Τεχνική & Εφαρμογή:  Δημιουργία Τούρτας, Τεχνικές διακόσμησης με διαφορετικά κορνέ

ΜΑΘΗΜΑ 13:  Σύνθεση Μενού*
Από την σύνθεση, στον σχεδιασμό και την ανάλυση του μενού, αναπτύσσουμε και συζητάμε κάθε μέρος που το επηρεάζει, αλλά και την σημασία του, τις επιλογές που έχουμε σε είδη μενού, τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα σε κάθε μία, αλλά και όσα πρέπει να προσέξουμε.​

ΜΑΘΗΜΑ 14: Κοστολόγιο*
Εργαζόμαστε σε ασκήσεις που μας εκπαιδεύουν στην έννοια της κοστολόγησης προϊόντων.
Αναπτύσσουμε τα είδη κόστους, υπολογίζουμε τα γενικά έξοδα. Ανακαλύπτουμε τι είναι πρότυπη συνταγή, αναλύουμε τις στρατηγικές τιμών και επιλέγουμε την δική μας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:​

Τετάρτη, Πέμπτη Τε 15.01,  Πε 16.01,  Τε 22.01,  Πε 23.01,  Τε 29.01 (17:30 - 21:30),  Πε 30.01,  Τε 05.02,  Πε  06.02 (17:30 - 21:30),  Τε 12.02,  Πε 13.02,  Τε 19.12,  Πε 20.02, Τε 26.02,  Πε 27.02

Τετάρτη, Πέμπτη 18:00 -  21:00,  όπου 4ωρο μαθήμα: 17:30 - 21:30 

*Ειδικά μαθήματα:   

Σύνθεση Μενού  Τρ 03.03  |  17:00 - 20:00  

Κοστολόγιο  Τε  04.03  | 17:00 - 20:00

 -Μόνο με προπληρωμή-

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

*Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
*Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
*Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
*Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
*Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
*Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»!