Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Το απολύτως εορταστικό μενού 4 πιάτων με πληθώρα τεχνικών και γεύσεων!
Τις γεύσεις ανοίγει η βελουτέ σούπα πράσου με τις λεπτεπίλεπτες γεύσεις του πράσινου μήλου, του κάρυ και καραβίδες. Ετοιμάζουμε δροσερή σαλάτα με αντίβ και ανακαλύπτουμε πώς συνδυάζονται έντεχνα η πάπια με τις γλυκοπατάτες. Για κυρίως μαγειρεύουμε στήθος γαλοπούλας ρολό γεμιστό με φιρίκια Βόλου που συνοδεύεται με ψητή κολοκύθα, αρωματισμένη με κανέλλα. Η τάρτα με μανταρίνι θα στέψει με την διακριτική σπιρτάδα της το μενού, δίνοντάς το έναυσμα για περισσότερες γαστρονομικές δημιουργίες.
Ένα μενού για το οποίο θα διδαχτείτε διαφορετικές τεχνικές, που αποτελούν βάσεις της μαγειρικής με ένα αποτέλεσμα γεμάτο φινέτσα.