Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ROQUEFORT & BLUE CHEESE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/12/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
ROQUEFORT & BLUE CHEESE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αγαπημένο τυρί του βασιλιά Καρλομάγνου, αλλά και των Παπών της Ιταλίας,  τα κλασικά μπλε τυριά μούχλας παρασκευάζονται από κυρίως από πρόβειο γάλα και αναγνωρίζονται εύκολα από τις μπλε φλέβες τους που εκτείνονται σε όλο το εύθρυπτο σώμα τους. Είναι κρεμώδη τυριά , αρωματικά, πολύπλοκα και έντονα, με απότομη και αψιά γεύση, η οποία όμως χαρίζει μοναδικές μαγειρικές δημιουργίες! 

Αφιερώνουμε τεχνικά ένα ολόκληρο μενού για να δούμε την μαγειρική τους εφαρμογή και τον πλούτο που χαρίζουν σε διαφορετικά πιάτα. Ετοιμάζουμε πανδαισία τραγανών σαλατικών με φρούτα εποχής, ροκφόρ και ξηρούς καρπούς, γεμίζουμε τις γεύσεις μας με μία κλασσική σφολιάτα* σε τάρτα την οποία εμπλουτίζει το blue cheese, το πράσο και τα καρύδια και γεμίζουμε στήθος κοτόπουλου με την Ιταλική version του τυριού, την Gorgonzola. 

*η σφολιάτα είναι έτοιμη

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ROQUEFORT & BLUE CHEESE»!