Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ότι δίνει γεύση στα σοκολατάκια έχει σχέση κυρίως με την ποιότητα της σοκολάτας, το στρώσιμο της και το φίνο γέμισμα της.
Το μάθημα αυτό έχει στόχο να μας εκπαιδεύσει τόσο στην χρήση της σοκολάτας, όσο και στις γεμίσεις που μπορεί να δεχθεί από τα αρώματα ενός λικέρ, αλλά και πώς αυτές δένουν υπέροχα μεταξύ τους.
Επιλέγουμε 3 είδη σοκολάτας με κουβερτούρα, γάλακτος και λευκή, στρώνουμε και γεμίζουμε καθεμία με φρούτα, ξηρούς καρπούς και μέλι, αφήνοντας το λικέρ να μαρινάρει και αρωματίσει τις γεύσεις.