Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Χριστουγεννιάτικες σοκολατένιες τρούφες! Το πιο επιτηδευμένο κέρασμα.
Εκπαιδευόμαστε στην άψογη εκτέλεση του γκανάζ (αν θέλουμε να πετύχουμε τις τέλειες τρούφες) και στο εξαιρετικό αρωμάτισμά του. Το μάθημα αυτό έχει στόχο να μας εκπαιδεύσει σε γεμίσεις και πώς αυτές δένουν υπέροχα με την χροιά της σοκολάτας.
Επιλέγουμε 3 είδη σε τρούφες, γεμίζουμε και αρωματίζουμε με κάστανα, έλαιο μαύρης τρούφας, αλλά και πικάντικο ginger! Εξαιρετικός στις τρούφες, ο Pastry Chef δεν θα μείνει μόνο στην παρασκευή των σικάτων εορταστικών τρουφών, αλλά θα προχωρήσει σε σημαντικές γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε τις γνώσεις σας σε σοκολατάκια και τρουφάκια.