Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ονομάζονται maitre γιατί αποτελούν μοναδικές δημιουργίες του maitre ζαχαροπλάστη! Στο μικροσκόπιο του Chef 3 επιδόρπια που συντίθενται τεχνικά για να χαρίσουν τόσο σε γεύση, όσο και σε εμφάνιση.
Το κλασσικό Paris Brest γίνεται εκλαίρ με τραγανή ζύμη σου, καραμελωμένα αμύγδαλα και διπλή γέμιση αλατισμένης καραμέλας και κρέμας ζαχαροπλαστικής αρωματισμένη με βανίλια, ενώ επιπλέον ετοιμάζουμε εκλαίρ με μονοποικιλιακό Arabica καφέ που αφήνει την υπέροχη αίσθηση καφέ και κρέμας στην επίγευση, καθώς και εκλαίρ με κρέμα φουντουκιού και σοκολάτας.