Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλής ζαχαροπλαστικής όπου η τέχνη συναντά την γεύση. Με βάση ένα μοναδικό υλικό, το φιστίκι, ετοιμάζουμε αυτό το εξαιρετικό επιδόρπιο που συγκαταλέγεται στα entremets.
Για την παρασκευή απαιτούνται 6 τεχνικές οι οποίες συνθέτουν έντεχνα το επιδόρπιο. Ετοιμάζουμε ντακουάζ αμυγδάλου και φιστικιών, το οποίο αποτελεί την βάση του γλυκού, ενώ για την γέμισή του απαιτείται η προετοιμασία crème brulee φιστικιού, το σιρόπι βύσσινου, συμπυκνωμένο κουλί βύσσινου, βελούδινη μους σοκολάτας και για το τελείωμα η ιδιαίτερη τεχνική flocage με πιστόλι .