Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα έργο τέχνης, όπως θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε στην γαλλική γλώσσα, την γλώσσα της Pâtisserie.
Ερεθιστικό cremeux au chocolat, πλούσιο σοκολατένιο glaçage, σωστές τεχνικές και γευστικό αποτέλεσμα.
Ο Pastry chef θα μας εκπαιδεύσει να διαχειριζόμαστε το bisquit au chocolat, προσφέροντας νέες ιδέες για περίτεχνα σχέδια στα γλυκά. Τέλος δημιουργούμε ντεκόρ σοκολάτας, που γαρνίρουν το επιδόρπιο έτσι ώστε να σταθεί σε κάθε fusion εστιατόριο.
Προτείνεται σε επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.