Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHATEAUBRIAND

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/11/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,00€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
CHATEAUBRIAND

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό φιλέτο μόσχου που πρέπει να ψηθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να προσφέρει όλους τους εσωτερικούς χυμούς του. Σερβίρεται σχεδόν πάντα για 2 και συνοδεύεται κλασσικά με σως Bearnaise ενώ αποτελεί ό,τι πιο γευστικό έχει δώσει η μαγειρική τέχνη.  Ένα μάθημα που σας μαθαίνει τις σημαντικότερες τεχνικές για να ψήσετε ένα καλό φιλέτο κρέατος, όπως το filet mignon, καθώς επίσης πώς το σερβίρουμε, αλλά και πως δημιουργούμε την κλασσική σως. 
 
Όπως φημολογείται, το όνομα του προέρχεται από έναν Γάλλο αριστοκράτη και Πρέσβη στην Αγγλία εν ονόματι François-René de Chateaubriand, του οποίου ο Chef, το 1822, δημιούργησε την συγκεκριμένη μαγειρική τεχνική προκειμένου να ικανοποιήσει τις γευστικές του ορέξεις. Λόγω της δεξιοτεχνίας που χρειάζεται και του κόστους του, πλέον δεν σερβίρεται στα εστιατόρια, ούτε διδάσκεται σε σχολές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHATEAUBRIAND»!