Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξαιρετικό φιλέτο μόσχου που πρέπει να ψηθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να προσφέρει όλους τους εσωτερικούς χυμούς του. Σερβίρεται σχεδόν πάντα για 2 και συνοδεύεται κλασσικά με σως Bearnaise ενώ αποτελεί ό,τι πιο γευστικό έχει δώσει η μαγειρική τέχνη. Ένα μάθημα που σας μαθαίνει τις σημαντικότερες τεχνικές για να ψήσετε ένα καλό φιλέτο κρέατος, όπως το filet mignon, καθώς επίσης πώς το σερβίρουμε, αλλά και πως δημιουργούμε την κλασσική σως.
Όπως φημολογείται, το όνομα του προέρχεται από έναν Γάλλο αριστοκράτη και Πρέσβη στην Αγγλία εν ονόματι François-René de Chateaubriand, του οποίου ο Chef, το 1822, δημιούργησε την συγκεκριμένη μαγειρική τεχνική προκειμένου να ικανοποιήσει τις γευστικές του ορέξεις. Λόγω της δεξιοτεχνίας που χρειάζεται και του κόστους του, πλέον δεν σερβίρεται στα εστιατόρια, ούτε διδάσκεται σε σχολές.
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHATEAUBRIAND»!