Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Μικρά Παριζιάνικα brasserie στα οποία σερβίρεται σχεδόν κατεξοχήν Γαλλική Κουζίνα! Από αυτά τα μικρά γαστρονομικά διαμάντια έχουν εξελιχθεί οι πιο διάσημοι σεφ στον κόσμο, γι αυτό και δεν είναι διόλου απίθανο να γευτείτε μοναδικά μενού ακόμα και από τόσο μικρά, τοπικά εστιατόρια.
Στις κλασσικές γεύσεις που σερβίρονται σε μία brasserie είναι το μενού που δημιουργούμε και το οποίο ακολουθεί την κλασσική εδεσματολογική σειρά μίας Γαλλικής κάρτας.
Ετοιμάζουμε μία πληθωρική vichyccoise, η οποία πρακτικά είναι μία βελουτέ κρεμώδης σούπα πατάτας και πράσου αρωματισμένη με σχοινόπρασσο. Γεμίζουμε τις γεύσεις με ένα κλασσικό Γαλλικό σουφλέ τυριών και για κυρίως ετοιμάζουμε το κλασσικό Delmonico Steak με αρωματικό βούτυρο και πατάτες σοταρισμένες στους χυμούς του κρέατος.