Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα επιδόρπιο που όλοι αγαπάμε και που μπορεί να σταθεί στο τραπέζι μας σε κάθε περίσταση!
Το 1872, ένας γαλακτοπαραγωγός της Νέας Υόρκης, στην προσπάθειά του να αναπαράγει ένα γαλλικό τυρί, ανακάλυψε τυχαία τη διαδικασία που δημιουργεί την κρέμα τυριού. Έτσι οι ζαχαροπλάστες τη χρησιμοποίησαν για να γαρνίρουν το cake τους και στη συνέχεια πρόσθεταν από πάνω φρούτα, σοκολάτα ή καραμέλα. Από το 1900, οι Νεοϋορκέζοι ήταν ερωτευμένοι με αυτό το επιδόρπιο.
Σε αυτό το μάθημα θα εκπαιδευτούμε σε δύο διαφορετικές εκδοχές cheesecake ψημένο με απολαυστική σάλτσα φράουλας και παγωμένο με αρωματισμένο κράμπλ λεμονιού και σάλτσα αρωματισμένη με το αγαπημένο μας εσπεριδοειδή.
Μας το ζητήσατε, απολαύστε το….