Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Στέβια, φυσικό γλυκαντικό, υποκατάστατο της ζάχαρης. Η στέβια χρησιμοποιείται πάνω από 1500 χρόνια, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστή λόγω του χαμηλού, σχεδόν μηδενικού γλυκαιμικού δείκτη.
Σε αυτό το μάθημα ο σεφ θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις τεχνικές δυσκολίες, δοσολογίες αλλά και τα θετικά της χρήσης της.
Θα δημιουργήσουμε ένα απολαυστικό υγιεινό cake με μαύρη σοκολάτα και στέβια, αλλά και ένα γευστικό cheesecake με μέλι και ζουμερή βουτυρένια βάση.
Ένα τεχνικό μάθημα που προτείνεται σε επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.