Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Καπνιστή, γεμάτη αρώματα ξύλου και αρωματικών, η αφουμικάτα είναι μία ώριμη μπριζόλα, ικανή να χαρίσει τους χυμούς της σε κάθε συνταγή! Από διαφορετικά κομμάτια κρέατος, που ψήνονται, αρωματίζονται και καπνίζονται!
Ετοιμάζουμε την πανσέτα και επιλέγουμε τον τρόπο με την οποία θα την καπνίσουμε! Εκπαιδευόμαστε στις θερμοκρασίες ψησίματος και καπνίζουμε τις μπριζόλες! Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες που δοκιμάσατε ποτέ, ειδικά αν είστε λάτρεις των κρεάτων ωρίμανσης!
Παράλληλα, ετοιμάζουμε την χειροποίητη pesto που θα συνοδέψει τα rigatoni, καβουρντίζουμε αμύγδαλα και ψιλοκόβουμε το Προβολόνε!