Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα σκαλοπίνια είναι μία νοστιμιά που αγαπούν πολύ οι Ιταλοί! Λεπτά κομμάτια μοσχαρίσιου ή χοιρινού κρέατος που πανάρονται και τηγανίζονται και γεμίζουν από τις πληθωρικές γεύσεις Ιταλικής σάλτσας. Δανείζονται κάθε φορά το όνομά τους από την σάλτσα που τα συνοδεύει!
Με βασικά υλικά το βούτυρο, την κρέμα ή το κρασί, δέχονται γενναιόδωρα αρτύματα και γεύσεις λαχανικών και μυρωδικών για να αποδώσουν την νοστιμιά τους. Ετοιμάζουμε τεχνικά 3 παρασκευές: Al funghi (με μείγμα μανιταριών), Alla Piemontese (με μανιτάρια, πανσέτα, κόκκινο κρασί και κρέμα γάλακτος), Olive e capperi