Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα πιάτο που σίγουρα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου σε πολλές παραλλαγές. Η βασική του καταγωγή είναι η Ρωσία αλλά πλέον έχει αγαπηθεί από όλους και ειδικά από τους Γάλλους που το ονομάζουν Sauté de Boeuf à la Parisienne. Η παρασκευή του διαφέρει σημαντικά όχι μόνο με βάση τη γεωγραφία και άλλους παράγοντες, όπως η κοπή του κρέατος και των καρυκευμάτων που επιλέγονται. παραλλαγές περιλαμβάνουν μανιτάρια και κρεμμύδια ή άλλα λαχανικά και διάφορα καρυκεύματα όπως ζάχαρη, αλάτι, μαύρο πιπέρι και εμφιαλωμένες μαρινάδες και τρίβει.
Βασικά συστατικά το εξαιρετικό φιλέτο μόσχου, η σάλτσα Smetana (ξινή κρέμα), τα μανιτάρια, τα μυρωδικά και το ιδιαίτερο δέσιμο της σάλτσας! Σερβίρεται με pasta!