Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από τις γαστρονομικές κοσμικότητες στον μαγειρικό προοδευτισμό, το χαβιάρι είναι και θα είναι για πάντα ένα είδος που παραπέμπει προκλητικά στην απόλυτη φινέτσα της Κουζίνας!
Εκπαιδευόμαστε πώς να ξεχωρίζουμε το πραγματικό χαβιάρι από προϊόντα συναφή, αλλά και πώς να χρησιμοποιούμε την γευστική του ανωτερότητα χωρίς να απογειώνουμε το κόστος ενός γεύματος.
Στο σεμινάριο αυτό εξασκούμαστε στις μαγειρικές διαδικασίες και ανακαλύπτουμε εκλεκτά εδέσματα που συναντώνται σε εστιατόρια με 3*** Michelin.
Ετοιμάζουμε χτένια με χαβιάρι, μάνγκο και shisho sauce και νεαρές φύτρες, πάπια nigiri ψημένη a point με φλόγιστρο σε sushi rice γαρνιρισμένο με πέρλες από χαβιάρι και καραβίδα ποσαρισμένη σε βούτυρο με μους χαβιάρι.
Το μάθημα συνοδεύει Ρωσική Vodka
Ζητούμε την κατανόηση σας: Τα φρέσκα και νωπά είδη ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες του καιρού
Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CAVIAR»!