Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – EVENT MANAGEMENT

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/10/2019 10:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γιώργος Παπατριανταφύλλου
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – EVENT MANAGEMENT

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Πώς μπορείτε να οργανώσετε εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία? Τι απαιτεί ο σχεδιασμός τους και τι συντονισμό χρειάζονται για να παρέχετε την απόλυτη εμπειρία? Το σεμινάριο «Διοργάνωση Εκδηλώσεων» θα σας βοηθήσει να διοργανώσετε οποιοδήποτε event, από τον στρατηγικό σχεδιασμό και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διεκδικήσετε χορηγίες ή να προβάλλετε με κάθε επιτυχία την εκδήλωση σας. 
 
Εκπαιδευτείτε σε ενότητες όπως: 
Branding Εκδηλώσεων 
Μega Event – Hallmark Events – Major Event – Local / Community Event – Festival – Sports Event – Business Event
Η στρατηγική διοργάνωση εκδηλώσεων στον Τουρισμό
Στρατηγικός σχεδιασμός
Xoρηγία και Sponsoring
Προβολή – διαφήμιση και δημοσιότητα των εκδηλώσεων
Κοστολόγιο, Check list, Budget
Απειλές και κρίσεις στις εκδηλώσεις
Σημαντικές κατηγορίες που αναλύονται: 
  • Κοστολόγιο, Check list, Προσωπικό, Σαβουάρ Βίβρ – Catering
  • Προσκεκλημένοι
  • Φωτισμός – ήχος – ειδικά εφέ – οπτικοακουστικά μέσα – οι προσκλήσεις – διακόσμηση –  το αναμνηστικό δώρο
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να πείσει τους συμμετέχοντες πως κάθε εκδήλωση μπορεί να αποφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, να φέρει κέρδη με συγκεκριμένη στρατηγική, αλλά και να προσφέρει τη μεθοδολογία και τα εργαλεία, ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάσει στρατηγικά αλλά και να υλοποιήσει (να διοργανώσει) οποιαδήποτε εκδήλωση με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.
 
Απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που ασχολούνται με εκδηλώσεις (μικρής ή μεγάλης κλίμακας), Chefs και επιχειρηματίες εστίασης, στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, στελέχη διαφήμισης, event management και τουριστικών επιχειρήσεων. 

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου

Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης . Ειδικεύεται στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων ( Master of Public Administration). Είναι συγγραφέας των βιβλίων  «Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων», εκδ. Σταμούλης 2008 και «Εταιρική Εικόνα», εκδ. Σταμούλης , 2011. Είναι Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας στην Kiss Α.Ε. και μέλος του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων ( ΕΕΔΣ ). Εργάστηκε στον ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος) στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων.  Ως Εισηγητής – Εκπαιδευτής ( πιστοποιημένος από όλους τους αρμόδιους φορείς ) έχει εκπαιδεύσει στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, συνεργάζεται από το 2001 με την εταιρεία Kariera, μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Career Builder, με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, με συνέδρια Καθηγητών Β’ βάθμιας εκπαίδευσης και με την  τοπική αυτοδιοίκηση Κύπρου μέσω της ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρου ).  Επίσης είναι σύμβουλος επικοινωνίας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος – Καταστροφών – Κρίσεων , του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του καθηγητού Ευθυμίου Λέκκα .

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – EVENT MANAGEMENT»!