Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Υπάρχουν αμέτρητες συνταγές και κατηγορίες κέικ, βασισμένες στα συστατικά, στις τεχνικές και στην μορφή τους. Σε αυτό το μάθημα εκπαιδευόμαστε σε 3 cakes που μας διδάσκουν τις πιο δημοφιλείς γεύσεις της κατηγορίας και επιδέχονται αμέτρητες παραλλαγές ανάλογα το ύφος του σερβιρίσματος που επιθυμούμε. Ετοιμάζουμε Cake καρότου, Cake λαδιού και Angel Cake. Επιπλέον ανακαλύπτουμε τόσο τεχνικές πληροφορίες όπως πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά, το χτύπημα ή το ψήσιμο στην απόδοση της γεύσης και της υφής ενός καλοψημένου cake. Η σωστή εκτέλεση δεν είναι θέμα «μυστικών», αλλά περισσότερο σωστής τεχνικής. |