Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα απολαυστικά ζουμερό, τεχνικό μάθημα για τα αγαπημένα ribs... (στην Ελλάδα παϊδάκια). Πώς επιλέγουμε κρέας και κοπή, ποιές είναι οι καλύτερες μαρινάδες, ο τρόπος ψησίματος και οι τεχνικές για νόστιμα, συνοδευτικά dips.
Εκπαιδευόμαστε σε διαφορετικές τεχνικές και κοπές κρεάτων οι οποίες συνδυάζονται με αγαπημένες γεύσεις: Χοιρινά ribs με μέλι και σουσάμι | Αρνίσια ribs με σάλτσα μαυροδάφνης, σκόρδο και δεντρολίβανο |
Μοσχαρίσια ribs με χειροποίητη bbq
Οι παρασκευές συνοδεύονται με σαλάτα pico de gallo με guacamole και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ιδανικά συνοδευτικά για τα ribs! Σε αυτό το μάθημα δε θα μείνει ούτε κοκαλάκι!
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «RIBS»!