Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εξαιρετικών προδιαγραφών γεμάτο δημιουργικότητα και τεχνικές, πολλά υποσχόμενο, στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε σε ένα fusion μενού τεσσάρων πιάτων, προσεκτικά επιλεγμένα από τον Chef.
Το μενού ανοίγουν δύο απίθανες προτάσεις: η βελούδινη, αεράτη, γευστική κρέμα κουνουπιδιού και τα τραγανά spring rolls μπαρμπουνιού με sesame oil. Για κυρίως ο chef επέλεξε κοτόπουλο νανάκι αρωματισμένο με εστραγκόν και μιλφειγ με πράσα και αυγά ποσέ σε σως beurre blanc. Ενώ για το τελείωμα η φινετσάτη crème brulle με πικραμύγδαλο φέρνει ισορροπία στο μενού.
Ένα μάθημα με πολυάριθμες τεχνικές και πλούτο γνώσης.