Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Μία ολόκληρη σειρά γλυκών έχει στηθεί στο concept ότι όλα χαρακτηρίζουν το φρούτο το οποίο αντιπροσωπεύει. Εξαιρετικές γεύσεις πορτοκαλιού και ένας εκπληκτικός συνδυασμός τεχνικών και γεύσεων σε ένα επιδόρπιο που απαιτεί αρμονία και επιδεξιότητα.
Κατά την δημιουργία του χρησιμοποιούμε τεχνικές για φινετσάτη ντακουάζ, κροκάν λευκής σοκολάτας και πραλίνας, κρεμώ πορτοκάλι, pate de fruit πορτοκάλι και μους φυστίκι Για τις ανάγκες του μαθήματος χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Weiss Gianduja!