Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ο ιαπωνικός όρος yakiniku, που σημαίνει "ψημένο κρέας" και αντιστοιχεί στο "μπάρμπεκιου" του δυτικού πολιτισμού, το οποίο έγινε γνωστό χάρη στον Ιάπωνα συγγραφέα Kanagaki Robun κατά τον 20ο αιώνα. Μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, το «yakiniku» σήμερα αναφέρεται στο είδος της γιαπωνέζικης κουζίνας που θέλει το κρέας κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς, μαγειρεμένο στην σχάρα και συνοδευμένο με λαχανικά. Όχι άδικα, η 29η Αυγούστου έχει κηρυχθεί ως επίσημη "Yakiniku Day". Ο Chef Νίκος Μακρυμίχαλος μαγειρεύει κοτόπουλο, χοιρινό και σολομό, μαριναρισμένο και ψημένο a la yaki nikou. |