Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ζήστε την εμπειρία ενός μοναδικού μαθήματος που θα σας ταξιδέψει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιαπωνίας βασίζεται στο ρύζι με μεγάλη έμφαση στα εποχιακά συστατικά. Το 2011 η Ιαπωνία ξεπέρασε τη Γαλλία σε αριθμό εστιατορίων με αστέρι Michelin, χάρη στις εξαιρετικές τεχνικές στην Κουζίνα της και την αυστηρότητα στις συνταγές της.
Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε τις απαραίτητες τεχνικές Ιαπωνικής Κουζίνας που προσφέρουν ιδέες και εφαρμογές για fusion δημιουργίες. Tempura γαρίδας, Ramen με χοιρινό και Salmon Teriyaki με γιαπωνέζικο ρύζι, σπανάκι και αβοκάντο είναι γεύσεις που θα γνωρίσετε και απολαύσετε!