Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Το γαλλικό προφιτερόλ διαφέρει αρκετά από αυτό το γλύκισμα που απολαμβάνουμε στην Ελλάδα.
Άγλυκα φρεσκοψημένα, αφράτα σου (pâte à choux) γεμιστά- κατά τις ζαχαροπλαστικές γραφές- με παγωτό βανίλια και ζεστή σως σοκολάτας. Σύμφωνα με τις γαλλικές περγαμηνές τα σου πρέπει να είναι τόσο μεγάλα ώστε να μην μπουκώνουν το στόμα και η κρέμα τόσο φίνα ώστε να μπορείς να απολαύσεις κάθε μπουκιά στο προφιτερόλ χωρίς να λιγωθείς.
Το απόλυτο σοκολατένιο brownies σε ένα απρόβλεπτο συνδυασμό με παγωτό πορτοκάλι, τζίντζερ και μέλι. 2 διαφορετικά επιδόρπια ένα μάθημα γεμάτο τεχνικές και αρώμ