Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Από το απλό λαδολέμονο έως τις πιο σύνθετες τεχνικές καρυκεύματος-αλατίσματος με θαλασσινά αλάτια, οι μαρινάδες χαρίζουν στα ψάρια ενυδάτωση, άρωμα και βάθος στις γεύσεις τους!
Μαθαίνουμε κλασσικές συνταγές μαριναρίσματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μαγείρεμα που εγγυώνται ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ένα μάθημα που θα μετατρέψει απλές συνταγές με ψάρια σε αποθέωση.