Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

HAWAII

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/07/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
HAWAII

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ζήστε την εμπειρία ενός μοναδικού μαθήματος που θα σας ταξιδέψει νότια του Τροπικού του Καρκίνου στο  νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού ωκεανού. Η παραδοσιακή κουζίνα της Χαβάης προσφέρει μοναδικές ιδέες και εφαρμογές για fusion δημιουργίες . 

Παρασκευάζουμε  Lau Lau το οποίο παραδοσιακά γίνεται από  χοιρινό τυλιγμένο σε στρώματα φύλλων taro, μαγειρεμένα  για ώρες σε έναν υπόγειο  φούρνο μέχρι να γίνουν  μαλακά και να αρωματιστούν από τον καπνό τους. Το κρέας είναι τρυφερό και ζουμερό, ενώ τα φύλλα μετατρέπονται σε σπανάκι. 

Συνεχίζουμε με σολομό Lomi Lomi με καταγωγή από τα νησιά του Πασιφικού. Πλέον είναι μέρος των πιο παραδοσιακών φαγητών  της Χαβάης και κάνει μια μεγάλη προσθήκη στο poi. Ο σολομός ψήνεται με αλάτι, κομμένο σε κύβους μαζί με τομάτες, κρεμμύδια και συνήθως μερικές πιπεριές τσίλι. Η αλμυρή γεύση του σολομού που συνδυάζεται με τις όξινες τομάτες και τα πικάντικα κρεμμύδια είναι μια γεύση που θα ξαφνιάσει τον ουρανίσκο σας…
Τέλος παρασκευάζουμε Lilikoi cheesecake  που δεν είναι άλλο από το γνωστό  passionfruit (στα αγγλικά) ή  maracuya (στα ισπανικά).

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «HAWAII»!