Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ιταλικό φαβορί που ανέδειξε η Ρώμη τον 20ο αιώνα! Το όνομα επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά το 1950, όταν περιγράφεται στην ιταλική εφημερίδα La Stampa ως πιάτο για τους Αμερικανούς αξιωματικούς μετά την Συμμαχική Απελευθέρωση της Ρώμης το 1944. Το κλασικό ρωμαϊκό πιάτο αποτελείται μόνο από τέσσερα συστατικά - αυγό, τυρί, χοιρινό και μαύρο πιπέρι - αλλά έχει δεχθεί προσθήκες, έχει μπασταρδευτεί, έχει ταξιδέψει, χαρίζοντας και άλλες γεύσεις.
Ερευνήσαμε τους μεγάλους chef που ασχολήθηκαν με την carbonara από τον Antonio Carluccio, στον Gualtiero Marchesi και τον Luciano Monosilio (ο βασιλιάς της carbonara) και σας δίνουμε 3 μοναδικές εκδοχές!!! Με πανσέτα ή guanciale, με πεκορίνο ή παρμεζάνα, με τα αυγά στην αρχή ή στο τέλος, με μαϊντανό, τσίλι και λεμόνι, κάθε εκδοχή είναι μία γευστική πανδαισία.