Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Dublings συναντάμε με μεγάλες διαφοροποιήσεις σε όλες τις χώρες. Διαφορετικά ονόματα που εναλλάσσονται μεταξύ των manti, jiaozi, dim sum, momos, samosas κα, έχουν δημιουργήσει μία οικειότητα στις προτιμήσεις μας.
Ευρηματικές γεμίσεις, διαφορετικές τεχνικές και γεύσεις συγκλονίζουν ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούμε.
Για τις ανάγκες του μαθήματος επικεντρωνόμαστε πολύ συγκεκριμένα στα Κινέζικα dumpling (jiaozi) μιας και αποτελούν τον πρόδρομο κάθε μετέπειτα εκδοχής. Στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδευτούμε στην τεχνική μαγειρέματος τόσο ως βραστά, αχνιστά και τηγανιτά, στην τέχνη του διπλώματος και του γεμίσματος. Ετοιμάζουμε dumplings χοιρινού, λαχανικών και γαρίδας και ανακαλύπτουμε γιατί έγιναν ανάρπαστα ανά τον κόσμο.