Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Parfait, αιτιολογικά στα γαλλικά σημαίνει «τέλειο» και αυτό το επίθετο χαρακτηρίζει πραγματικά αυτό το είδος παγωμένου επιδορπίου.
Το parfait έχει περισσότερη κρέμα γάλακτος και αυτό του προσδίδει αυτή την παχιά βουτυράτη έντονη γεύση. Με την τεχνική parfait αναδεικνύονται τα αρώματα αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να πετύχουμε την τέλεια ανάλαφρη αίσθηση.
Σε αυτό το μάθημα εκτός από τα κλασσικά parfait βανίλιας και σοκολάτας, θα δοκιμάσουμε και parfait πορτοκάλι με καραμελωμένα αμύγδαλα.
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PARFAIT»!